Over ons

Over ons
 

Fiscaalzeker is opgericht door fiscaal specialist mr. drs. Michiel Opgenoort en heeft tot doel het contact te bevorderen tussen financiële en juridische dienstverleners enerzijds en fiscaal specialisten anderzijds.

Fiscaalzeker is een samenwerking tussen Michiel Opgenoort, Ehio Media (platform), Fifty5 Creative Media (design) en Triggerz (content marketing).

Lees ook het interview met Michiel Opgenoort, waarin hij vertelt over de achterliggende motieven voor de oprichting van het platform en in gaat op actuele fiscale onderwerpen, zoals belastingontwijking en belastingontduiking.

Fiscaalzeker

Fiscaalzeker is het kenniscentrum en online adviesplatform voor financiële of juridische dienstverleners, als ook controllers van ondernemingen die op zoek zijn naar fiscale expertise.

Fiscaalzeker
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Contact
 
Nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de gratis nieuwsbrief! Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt t.b.v. de verzending van nieuwsbrieven overeenkomstig de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). U ontvangt maximaal 1 nieuwsbrief per week.

Controleer nu je e-mail

U ontvangt een bericht met instructies om uw e-mailadres te bevestigen. Zonder deze bevestiging sturen we u geen nieuwsbrief: doe het dus gelijk even!

Fiscaalzeker © 2017. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid en disclaimer

Ready for Online Business
1
0
1